Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. En continuar, vostè accepta el seu ús. Equips de protecci personal i seguretat

Cerca Avanada

Cerca avanada


Ajuda [?]

El motor de cerca et permet fer una cerca per paraules clau en el model, nom i descripci del producte i en el nom del fabricant.

Quan facis una cerca per paraules o frases clau, les pots separar amb els operadors lgics AND i OR. Per exemple, pots fer una cerca per Nadol AND quefir. Aquesta cerca donaria com a resultat els productes que continguin ambdues paraules. D'altra banda, si tecleges iogurt OR quefir, obtindrs una llista dels productes que continguin les dues o noms una de les paraules. Si no es separen les paraules o frases clau amb AND o amb OR, la cerca es far emprant per defecte l'operador lgic AND.

Pots realitzar cerques exactes de vries paraules posant-les entre cometes. Per exemple, si busques "iogurt desnatat", obtindrs una llista de productes que tinguin exactament aquesta cadena.

Es poden fer servir parntesi per controlar l'ordre de les operacions lgiques. Per exemple, pots introduir Nadol and (iogurt or quefir or "llet desnatada").


Categories:
  Incloure subcategories
Fabricant:
Des del preu:
al preu:
De la data d'alta:
a l'alta: