Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència. En continuar, vostè accepta el seu ús. Equips de protecci personal i seguretat

Enviaments/Devolucions

Enviaments:

1. HI-PAR no enviar cap producte de Equips de Protecci Individual (EPIS) fins que el seu Departament d'Administraci hagi comprovat que s'ha efectuat el pagament o que la seva sollicitud de pagament ajornat s'hagi acceptat.

2. El lliurament ser considerada el moment en qu el transportista hagi dut el producte a la disposici del comprador i est hagi signat el document de recepci.
El client ha de comprovar a la recepci del producte i exposar el que consideri que pugui estar justificat en el document de recepci de lliurament.

3. HI-PAR s'esfora a respectar els terminis de lliurament. No obstant, el seu demora no implicar l'anullaci del demanat ni indemnitzaci alguna. Qualsevol clusula de penalitzaci per retard introduda pel client en el seu demanat queda sense efecte per l'aplicaci del punt 1 d'aquestes condicions legals.

4. HI-PAR ser rigors amb la qualitat de serveis de transports d'mbit nacional. Aix, es reserva el dret d'enviar-los pel mitj oport si aix fos necessari per a garantir els seus compromisos. El preu de l'enviament estar subjecte a les tarifes en vigor.

5. HI-PAR es reserva el dret d'enviar els demanats per terminis si aix fos oport.

 

Devoluciones:

1. HI-PAR no acceptar devolucions desprs de 16 dies naturals des de la data de factura. En el cas de produir-se la devoluci dintre d'aquest termini, el client correr amb les despeses directes de la devoluci.

2. HI-PAR no acceptar devolucions de productes que no estiguin en perfectes condicions.

3. El client haur de sollicitar a HI-PAR mitjanant un correu electrnic a info@hi-par.com un nombre d'autoritzaci de la devoluci (nombre de RMA) indicant el motiu i el nombre de factura.

4. Quan el client hagi rebut el nombre de RMA enviar el producte a l'adrea especificada. Les despeses d'aquest transport correran a crrec del client.


Continuar